«Curial e Güelfa», poliglota. Presentació de les traduccions i edicions de «Curial e Güelfa» i de l’edició filològica de l’original

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 11/05/2012.- El 17 de maig del 2012, a les 19 h, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans tindrà lloc l’acte Curial e Güelfa, poliglota. Presentació de les traduccions i edicions de Curial e Güelfa i de l’edició filològica de l’original. En aquesta presentació participaran Isidor Marí, president de la Secció Filològica; Ignacio Jiménez Raneda, rector de la Universitat d’Alacant (UA); Vicent Martines, catedràtic de la UA i director de l’Institut Superior d’Investigació Cooperativa IVITRA (Institut Virtual Internacional de Traducció); Antoni Ferrando, membre de la Secció Filològica i autor de l’edició filològica de Curial e Güelfa; Max W. Wheeler, membre de la Secció Filològica i autor de la traducció anglesa de Curial e Güelfa, i Vicenç Villatoro, director de l’Institut Ramon Llull. Organitzen l’acte la Secció Filològica de l’IEC i l’Institut Superior d’Investigació Cooperativa IVITRA de la Universitat d’Alacant.