Ferran Sancho i Pifarré, nou rector de la UAB

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 01/06/2012.- La Universitat Autònoma de Barcelona ha tancat el procés electoral al seu Rectorat, després de la segona volta de votacions, realitzada ahir dijous 31 de maig.  D’acord amb els resultats provisionals, Ferran Sancho i Pifarré, catedràtic de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica, ha obtingut el 55,53% del vot ponderat; i Pere Solà i Gussinyer , catedràtic de Teoria i d’Història de l’Educació, el 44,47%. La participació en aquesta segona ronda de les eleccions ha tornat a ser elevada. En el sector A ha estat d’un 73,07%; en el sector B, 29,32%; en el sector C, 15,21%; i en el sector D, 62,36%.

En els sectors A i B (personal docent i investigador), ha guanyat el candidat Ferran Sancho; en el sector C (estudiants) i en el sector D (personal d’administració i serveis), ha guanyat Pere Solà.

Els catedràtics Sancho i Solà van disputar-se la segona volta després d’obtenir, respectivament, el 36,08% i el 29,77 del vot ponderat en la primera volta. La participació en aquesta primera ronda de les eleccions va ser una de les més elevades dels darrers anys. En el sector A va ser d’un 76,72%; en el sector B, 32,33%; en el sector C, 11,11%; i en el sector D, 60,60%.

Vegeu la biografia de Ferran Sancho i Pifarré.