El president de la Xarxa rep el nou rector de la Universitat de Perpinyà Via Domitia

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 11/06/2012.- El nou rector de la Universitat de Perpinyà Via Domitia, Fabrice Lorente, va ser dijous passat a la Universitat de Vic de visita institucional. Un dels motius de la visita era presentar-se com a nou rector al president de la Xarxa Vives d’Universitats, càrrec que en aquests moments ocupa Jordi Montaña, rector de la Universitat de Vic.

Aprofitant l’avinentesa, la trobada va servir per parlar d’un futur conveni de col·laboració entre la Universitat de Vic i la de Perpinyà, que ja estava embastat amb l’anterior rector Jean Benkhelil, i per explorar la possibilitat de demanar un projecte europeu, juntament amb altres universitats, per a activitats transfrontereres. Ambdues universitats no descarten establir col·laboracions acadèmiques en el futur.