La guia d’estudis 2012-2013 aplega una oferta de més de 4.400 titulacions a la regió Vives

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10.07.2012.- La guia d’estudis de la Xarxa aplega, un any més, l’oferta formativa de les 21 universitats de la regió Vives. Com a novetat, enguany el cercador ha incorporat una nova modalitat de cerca per àmbits de coneixement, a més de permetre realitzar cerques avançades personalitzades.

La guia d’estudis de la Xarxa Vives conforma l’oferta formativa de la major regió universitària del sud d’Europa. Enguany, la guia inclou una oferta de més de 4.400 estudis de tots els àmbits de coneixement, des del grau, al doctorat i el màster, en les modalitats presencial, semipresencial i en línia. A fi de facilitar la cerca d’estudis, la guia inclou un cercador que permet escollir el tipus d’estudi (Grau, 1r i 2n cicle, bàtxelor; Postgrau, 3r cicle), la Universitat, i també realitzar cerques per paraula clau i altres cerques avançades que permeten a l’usuari afinar més en els resultats.

D’altra banda, la guia d’estudis inclou enllaços directes a cada universitat, on el públic interessat pot consultar altres tipus d’oferta formativa. A més, l’apartat Com estudiar a la regió Vives que permet als estudiants estrangers, conèixer els procediment per estudiar en una universitat de la Xarxa Vives. Aquesta secció inclou també enllaços als webs de les Oficines de Relacions Internacionals i als Serveis d’Atenció a l’Estudiantat de les universitats de la Xarxa.