Obtín el màxim partit de les xarxes socials amb un curs per a professionals i empreses

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/09/2012.- En un entorn de crisi com l’actual les xarxes socials han esdevingut una eina fonamental de comunicació. En l’entorn empresarial, les xarxes socials ens permeten cercar clients i nous proveïdors i establir estratègies de col·laboració. En aquest sentit, el Campus Universitari de la Mediterrània  proposa el curs Xarxes socials per a professionals i empreses que es realitzarà del 17 al 21 de setembre a Vilanova i la Geltrú.

Altres cursos similars? La Guia de cursos d’estiu també recull, entre altres, els cursos seguents:
Com crear una estratègia a xarxes socials
Iniciació al periodisme 2.0

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 671 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.