Èxit de participació al tercer curs de didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18.09.2012.- El III Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella del 16 al 19 d’octubre de 2012, ja és un èxit. El període de recepció de sol·licituds es va tancar amb 137 persones inscrites, de les quals 40 ocuparan el total de les places ofertades, d’acord amb els resultats del procés de selecció de participants.

Organitzat per l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen aquest curs conjuntament des de 2010. La iniciativa s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior (vegeu el programa).

El preu de la matrícula són 120 € i inclou la participació en el curs, el material didàctic, l’allotjament en règim de pensió completa i el transport en autocar Vinaròs-Morella, Morella-Vinaròs. A més, els participants podran sol·licitar un ajut a la mobilitat DRAC Hivern de la Xarxa Vives per assistir al curs. L’ajut cobreix les despeses d’allotjament i matrícula fins  un màxim de 420 € i les despeses de desplaçament en funció de la universitat de procedència. Per a més informació i sol·licituds consulteu les bases els punts d’informació habituals de la vostra Universitat.