La Xarxa Vives i el Govern d’Andorra signen un acord de col·laboració


Jordi Montaña i Meritxell Gallo, a l’acte de signatura del conveni marc de col·laboració.
Imatge: Govern d’Andorra

Sant Julià de Lòria, Barcelona, Palma.- 23/10/2012.- El Govern d’Andorra i la Xarxa Vives d’Universitats han obert una línia de col·laboració, a partir de la signatura d’un conveni marc. A l’acte de signatura, que va tenir lloc dijous passat a la seu del Ministeri d’Educació i Joventut d’Andorra, va participar la directora del Departament d’Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, i el president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña.

Entre les finalitats del conveni figura la promoció d’accions en matèria de docència, de recerca, de normalització de la llengua i de difusió de la cultura pròpies per tal de millorar i augmentar l’intercanvi del coneixement científic, tècnic i cultural. D’altra banda, s’aposta per fomentar la mobilitat d’estudiants, professors i personal d’administració i serveis en el si de la regió Vives i en l’àmbit internacional. A més, Xarxa Vives i Govern d’Andorra es proposen l’impuls d’accions de difusió social del coneixement científic, tècnic i cultural.