Últims dies de presentació de sol·licituds per als cursos EILC d’hivern

Alumnes d’un curs EILC de català organitzat a la Universitat de les Illes Balears.

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/10/2012.- El proper 31 d’octubre finalitza el període de presentació de sol·licituds per realitzar els cursos de llengua catalana per a Erasmus EILC d’hivern adreçats als estudiants que realitzen la seua estada a les universitats de la regió Vives durant el primer semestre. Les universitats que ofereixen aquests cursos són l’Autònoma de Barcelona, Girona, Illes Balears, Internacional de CatalunyaRamon Llull i València. El primer curs començarà el 14 de gener a la UIC i el darrer finalitzarà el 15 de febrer a la UIB.

Els cursos EILC de català són específicament concebuts per la Unió Europea com a «cursos de llengües minoritàries organitzats en països on aquestes llengües s’utilitzen en la docència o en institucions d’educació superior». Els cursos, que són convalidables per 4 crèdits ECTS, es realitzen abans que comence el curs acadèmic com a preparació per al període de l’estada Erasmus.