L’IEC commemora a Barcelona el 80 aniversari de les Normes de Castelló

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 06/11/2012.- L’Institut d’Estudis Catalans ultima els preparatius per a un acte de commemoració del vuitantè aniversari de les Normes de Castelló, que tindrà lloc el proper 20 de novembre a la seu del IEC a Barcelona. L’acte ((vegeu el programa) es retransmetrà en directe a http://www.iec.cat i comptarà amb la participació del vicepresident II de la Xarxa i rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent.

L’acte comptarà amb intervencions de Germà Colón, membre de la Secció Filològica de l’IEC, qui parlarà sobre Les Normes de Castelló i la Societat Castellonenca de Cultura, i Joan Francesc Mira, membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, en aquest cas sota el títol Norma i cultura: l’espai de la llengua escrita. Finalment, també hi intervindran, a més de Vicent Climent, Salvador Giner, president de l’IEC; Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l’IEC; Ferran Carbó, director de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana; Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana i Vicent Pitarch, membre de la Secció Filològica i delegat de l’IEC a Castelló.