Celebra el 18è aniversari de la Xarxa Vives i guanya un cap de setmana a Morella


Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 15/11/2012.-
La Xarxa Vives ha decidit celebrar el seu 18è aniversari amb un premi molt especial. El/la guanyador/a de la convocatòria «18 anys fent Xarxa» aconseguirà un cap de setmana amb pensió completa a Morella (els Ports), ciutat on es va signar l’acta de constitució de la Xarxa.

D’acord amb les bases de la convocatòria, es pot participar a través de Facebook i Twitter, mitjançant missatges sobre els records personals de participació en activitats de la Xarxa, com veuen l’associació els participants en l’actualitat o com s’imaginen la Xarxa en el futur. Es pot participar fins al 30 de novembre de 2012 i el premi es resoldrà per sorteig entre els participants. Per a participar via Facebook, els missatges s’han de publicar al mur de la Xarxa Vives i en el cas de Twitter, s’ha de fer servir l’etiqueta #18anysXarxaVives.

Des de la signatura de l’acta fundacional per part de 13 universitats a la ciutat de Morella (els Ports), el 28 d’octubre de l’any 1994, l’associació d’universitats dels territoris de parla catalana s’ha configurat com l’eina idònia per vertebrar una regió universitària cohesionada, que comparteix uns valors, una cultura, una llengua. Amb el temps, l’associació ha esdevingut un referent per al treball conjunt de les universitats membres i una plataforma de serveis innovadors i amb valor afegit per a les universitats mateixes i per a la societat. El treball en xarxa de centenars de persones compromeses ha fet realitat un catàleg de serveis amb desenes de línies d’actuació.