Les universitats reforcen la seua aposta per la mobilitat a través del programa DRAC

Un moment de la reunió del Grup de Treball de Mobilitat de la Xarxa Vives, reunit dimecres 21 a la Universitat Jaume I.

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 23/11/2012.- El programa DRAC d’ajuts a la mobilitat continua exercint un paper d’important eina per als intercanvis entre les universitats de la regió Vives. D’acord amb les dades presentades a la darrera reunió del Grup de Treball de Mobilitat de la Xarxa, que va tenir lloc dimecres 21 de novembre a la Universitat Jaume I, durant el curs 2011-2012 les universitats van atorgar 412 ajuts, responent positivament al 76,6% de les sol·licituds presentades, 7 punts per damunt del curs anterior.

Les accions que compten amb més sol·licitants són DRAC Estiu (adreçada a estudiants) amb 137 ajuts atorgats, i DRAC Formació Avançada (per a estudiants de doctorat i màsters oficials), amb 93 ajuts. En el cas de l’acció DRAC Màster, en el segon curs de funcionament es van atorgar 22 ajuts, un 27% per damunt del curs 2010-2011.