«El Campus Mundet: un entorn per descobrir», obra més consultada de la llibreria electrònica e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/01/2013.-La llibreria electrònica de les universitats de la Xarxa Vives e-BUC, incorpora al seu catàleg editorial les darreres obres relacionades amb la llengua i la literatura catalanes, editades pels serveis editorials universitaris. Actualment, les obres més visitades són El Campus Mundet: un entorn per descobrir (2008) de Gemma Tribó i Traveria, i El reportero en acción. Noticia, reportaje y documental en televisión (2007) de Jaume Vilalta i Casas, ambdues editades per Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona; i en tercer lloc, La esencia del marketing (2001) de Bernat Lopez-Pinto Ruiz, editada per Edicions de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La llibreria electrònica e-BUC ha superat des del passat mes d’octubre els 11.000 títols a l’abast del públic. El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement. La llibreria de la Xarxa Vives inclou títols de 16 de les 21 universitats membres i permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació i matèria del llibre.