L’equip «Docta Ignorantia» guanya la lliga de debat interna de la UPF

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.-25/01/2013.- La Universitat Pompeu Fabra va celebrar ahir dijous el debat final de la Lliga interna de Debat Universitari, que va enfrontar els equips «Docta Ignorantia» i «Think Thanks» en torn a la qüestió «La democràcia representativa està obsoleta?» . L’equip que va resultar guanyador va ser «Docta Ignorantia» i va obtenir com a premi un viatge a Turquia.

El debat final va tenir lloc a l’auditori Mercè Rodoreda, de la UPF i va comptar amb un gran èxit d’assistència. El jurat d’honor del debat va estar format per Josep Joan Moreso, rector de la UPF; Emma Rodero, vicerectora d’Estudiants; Montserrat Nebrera, Laia Bonet i Sergi Lostao, excapità de l’equip de la UPF que va guanyar l’edició de 2012 de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives.

A més a més, el premi al millor orador, elegit per les votacions dels jurats i particpants va recaure en Aitor de Arriba Coro, de l’equip «Los Rebujitos». La competició va comptar amb la participació de 46 estudiants que van formar un total de 16 equips.

Entre els participants a la competició s’escolliran els components de l’equip de la UPF a la Lliga de Debat Universitari, que tindrà lloc del 8 al 12 d’abril a la Universitat de Barcelona.