La Universitat de Vic selecciona l’equip que competirà a la Lliga de Debat de la Xarxa

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 28/02/2013.- La Universitat de Vic selecciona aquesta setmana, amb una lliga interna, el seu equip representant a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives que tindrà lloc del 8 al 12 d’abril a la Universitat de Barcelona. Des de dilluns 25 han tingut lloc els debats eliminatòris i  avui 1 de març, a les 16 h, té lloc el debat final que determinarà l’equip guanyador. Els equips que han arribat a la final són la Facultat d’Empresa i Comunicació i la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

En aquesta lliga hi participen 4 equips que han estat preparats per un tutor. Miquel Genís ha tutoritzat a la Facultat d’Empresa i Comunicació; Eva Rovira ha estat la tutora de l’equip de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar; Jordi Planas i M. Àngels Verdaguer han preparat l’Escola Politècnica Superior i la Facultat d’Educació, Ciències Humanes i Traducció, respectivament. El tema que es debat és el mateix de la competició de la Xarxa Vives: «El dret a l’assistència sanitària ha de ser universal?».

Els debats tenen lloc a la Sala d’Actes Mercè Torrents i són oberts per a la gent que hi vulga assistir.