L’equip de la Facultat d’Empresa i Comunicació guanya la lliga de debat interna de la Universitat de Vic

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 06/03/2013.- Divendres 1 de març va tenir lloc el debat de la final de la Lliga interna de la Universitat de Vic en què va resultar campió l’equip de la Facultat d’Empresa i Comunicació, tutoritzat pel professor Miquel Genís. L’equip subcampió ha estat el de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

L’equip campió de la lliga interna representarà la seua Universitat a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives que tindrà lloc del 8 al 12 d’abril a la Universitat de Barcelona.

En aquesta lliga han participat 4 equips que han estat preparats per un tutor. Miquel Genís ha tutoritzat a la Facultat d’Empresa i Comunicació; Eva Rovira ha estat la tutora de l’equip de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar; Jordi Planas i M. Àngels Verdaguer han preparat l’Escola Politècnica Superior i la Facultat d’Educació, Ciències Humanes i Traducció, respectivament. El tema que es debat és el mateix de la competició de la Xarxa Vives: «El dret a l’assistència sanitària ha de ser universal?».