Xarxa Vives, AVL i IRL preparen la quarta edició del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

 

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 12/03/2013.- La Xarxa Vives, l’Institut Ramon Llull (IRL) i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) han començat a treballar en la quarta edició del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Com a novetat de l’edició d’enguany, els responsables dels màsters de didàctica de la llengua participaran en el disseny dels continguts d’alguns dels tallers del curs.

Ahir dilluns va tenir lloc una reunió a la seu de la Secretaria Executiva de la Xarxa, amb la participació dels responsables dels màsters de didàctica de la Llengua de les universitats de la Xarxa Vives i els represntats de l’IRL i l’AVL. D’esquerra a dreta, a la imatge de la notícia trobem: Isabel Salvador, coordinadora d’Activitats de la Xarxa Vives, Maria Teresa Albero, cap de projectes de la Xarxa, Montserrat Vilà, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Albert Branchadell, UAB; Verònica Cantó, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; Andreu Bosch, director de l’Àrea de Llengua i Universitats; Glòria Bordons, Universitat de Barcelona; Agustí Colomer, secretari general de l’AVL; Llorenç Comajoan Universitat de Vic; Ignasi Massaguer, IRL.

IRL, AVL i Xarxa Vives organitzen aquest curs conjuntament des de 2010. La iniciativa s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.