La Universitat de Barcelona acollirà la primera conferència àrab-europea d’educació superior

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 23/04/2013.- La Universitat de Barcelona (UB) acollirà els dies 30 i 31 de maig de 2013 la primera Conferència Àrab-Europea d’Educació Superior (First Arab-Euro Conference on Higher Education-AECHE), organitzada conjuntament per la UB, l’Associació d’Universitats Àrabs (AARU) i l’Associació Europea d’Universitats (EUA), de la qual forma part la Xarxa Vives.

D’acord amb el programa provisional de la conferència, entre altres qüestions s’analitzaran les possibilitats de posar en marxa iniciatives comuns en l’àmbit de l’educació superior i d’un programa internacional de cooperació amb participació àrab i europea. Ocupabilitat, internacionalització de l’ensenyament universitari i estat de la recerca seran altres temes objecte d’estudi a la trobada.