La UdG, seu del VIII Congrés de l’Associació de Centres de Llengües de l’Ensenyament Superior

Girona, Castelló de la Plana, Palma.- 24/04/2013.- El Servei de Llengües Modernes de  la Universitat de Girona (UdG) organitza el VIII Congrés de l’Associació de Centres de Llengües de l’Ensenyament Superior, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juliol a la Facultat de Lletres de la UdG. El tema del Congrés és Nous reptes per als centres de llengües: estàndards de qualitat i l’objectiu és compartir experiències i bones pràctiques de tots els àmbits de treball dels centres, des de l’ensenyament de llengües fins a la gestió dels centres, passant per les correccions i traduccions i la terminologia.

Per tractar tots aquests temes, el Congrés preveu la presentació de comunicacions i la impartició de quatre tallers, sobre l’avaluació de llengües, la qualitat en la gestió dels centres, bones pràctiques en correcció i traducció i les competències del professorat. Les llengües oficials del Congrés seran el català, l’espanyol i l’anglès.