La llibreria universitària e-BUC ja ofereix més de 200 novetats editorials del 2013

València, Barcelona, Palma.- 06/05/2013.- La llibreria electrònica universitària e-BUC ha incorporat durant els primers 4 mesos de l’any més de 200 novetats editorials de les universitats de la Xarxa Vives, amb un ritme d’inserció de més de 50 llibres al mes. Les publicacions incorporades, corresponents a tots els àmbits del coneixement, han enriquit el fons bibliogràfic que supera els 11.000 registres.

D’altra banda, la Fira del Llibre de València va tancar ahir diumenge les seues portes després d’11 dies d’activitat als jardins de Vivers de la capital valenciana. Com cada any, el certamen va esdevenir una oportunitat per a difondre la producció editorial de les universitats de la regió Vives, que van tenir l’oportunitat de participar a la fira de manera conjunta a través d’un estand de la Xarxa Vives.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.