El Parlament balear concedirà la medalla d’honor a títol pòstum a Montserrat Casas

Palma, Castelló de la Plana, Barcelona.- 23/05/2013.- El Parlament de les Illes Balears concedirà a títol pòstum el proper 31 de maig la medalla d’honor de la institució a la rectora de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Monserrat Casas, qui va morir el passat 30 de març. La cerimònia de lliurament tindrà lloc el proper 31 de maig a les 12 h, a la sala dels Pasos Perduts de la cambra autonòmica.

D’aquesta manera, el parlament autonòmic reconeix el paper de la primera dona rectora de la UIB, la seua experiència en l’àmbit científic i acadèmic, la seua capacitat com a primera autoritat acadèmica de les Illes Balears i la seua defensa del català i de la cultura.  Casas va ser rectora de la UIB des de la primavera de 2007 fins al seu decès i va ostentar la presidència de la Xarxa Vives l’any 2008.