Com controlar l’estrès. Apren les tècniques amb els cursos de la Guia

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/07/2013.- L’estrès se’ns manifesta en l’àmbit físic i en l’àmbit psíquic, de manera entrellaçada. L’estrès és manejable i controlable i per això, la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UEUdL) organitza el curs Com ser autosuficient per vèncer l’estrès i les angoixes, que es realitzarà del 22 al 26 de juliol a la Seu d’Urgell.

El curs proposa una participació pràctica i vivencial on –mitjançant la relaxació, la visualització, la imaginació, la centració i la meditació– puguem ser capaços d’acceptar els nostres límits. El curs s’adreça principalment a professionals que interaccionen en el seu treball diari amb altres persones.

Si t’interessa aquest curs, et proposem també el curs Educació emocional, organitzat per la UEUdL també a la Seu d’Urgell.

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.