Vols aprendre a dissenyar, projectar i escriure sèries d’èxit? Aquest estiu fes-ho realitat amb la Guia

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/07/2013.- Aquest estiu, la Universitat Miguel Hernández d’Elx organitza el curs El guió televisiu: com dissenyar, projectar i escriure sèries d’èxit, que tindrà lloc a Alacant, del 29 al 30 de juliol.

El curs té com objectius analitzar les claus de l’èxit dels guions de diverses sèries de televisió, esbrinar la teoria bàsica del guió televisiu, projectar una sèrie per a una cadena de televisió, dissenyar un breu esquema del guió i dels personatges, i depurar l’escriptura per reflectir adequadament les idees plantejades.

Aquest i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.