Compte enrere per al IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament de Català

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 16/09/2013.- La Universitat de Vic (UVic) acollirà els dies 3 i 4 d’abril de 2014 el IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament de Català, organizat conjuntament per la Xarxa Vives, la UVic, els departaments de Cultura, Ensenyament i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic, la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull. Fins el 30 de novembre està obert el període de presentació de comunicacions.

El simposi oferirà un espai de reflexió i de debat per tal d’assolir els objectius següents: d’una banda, conèixer la situació actual de l’ensenyament del català en els diferents nivells educatius i als diferents territoris de parla catalana, així com les aportacions més actuals que ofereixen les diferents disciplines relacionades amb l’adquisició i l’aprenentatge de segones i terceres llengües. D’altra banda, es tracta d’intercanviar tota mena de recerques i d’experiències vinculades a l’ensenyament i aprenentatge de la llengua catalana, i finalment, d’apuntar noves línies d’actuació a partir de la reflexió i el debat.