La Universitat de Vic acollirà el IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament de Català

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 30/09/2013.- La Universitat de Vic (UVic) acollirà els dies 3 i 4 d’abril de 2014 el IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament de Català, organizat conjuntament per la Xarxa Vives, la UVic, els departaments de Cultura, Ensenyament i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic, la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull. Fins el 30 de novembre està obert el període de presentació de comunicacions, d’acord amb la primera circular del simposi, emesa el passat mes de juliol.

El simposi oferirà un espai de reflexió i de debat per tal d’assolir els objectius següents: d’una banda, conèixer la situació actual de l’ensenyament del català en els diferents nivells educatius i als diferents territoris de parla catalana, així com les aportacions més actuals que ofereixen les diferents disciplines relacionades amb l’adquisició i l’aprenentatge de segones i terceres llengües. D’altra banda, es tracta d’intercanviar tota mena de recerques i d’experiències vinculades a l’ensenyament i aprenentatge de la llengua catalana, i finalment, d’apuntar noves línies d’actuació a partir de la reflexió i el debat.