T’interessa la neurociència? Aprofundeix en el seu vessant mèdic amb els darrers cursos de l’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/07/2013.-  El Campus Universitàri de a Mediterrània organitza el curs Neurociències  que tindrà lloc del 7 a l’11 d’octubre a Vilanova i la Geltrú.

El curs oferirà una visió generalista sobre l’estat actual de les neurociències en el seu vessant mèdic i la relació amb la bioenginyeria i la computació. També proporcionarà una visió actual de l’estat de les disciplines científiques relacionades amb el sistema nerviós (biologia, enginyeria, informàtica, medidina i psicologia).

Si t’interessa l’àmbit de la salut, et proposem també els cursos següents:
– Atenció a persones amb demència avançada
Curso monogràfico de atención al parto normal en la asistencia prehospitalaria

Aquest i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.