La seu de la Universitat d’Alacant a Cocentaina acull la reunió de la Comissió Permanent de la Xarxa

Cocentaina, Barcelona, Palma.- 08/11/2013.- La Comissió Permanent de la Xarxa Vives s’ha reunit avui divendres a la seu de la Universitat d’Alacant a Cocentaina (el Comtat). Els vicerectors membres de l’òrgan d’administració i gestió ordinària de l’associació han analitzat les diferents línies d’actuació desenvolupades per la Xarxa durant els darrers mesos i han tractat també les properes activitats en cada àmbit de treball, de cara a l’exercici 2014, en què la Xarxa commemorarà el seu vintè aniversari.

A la reunió, que ha tingut lloc a la Sala Daurada del Palau Comtal de Cocentaina, el president de la Xarxa Vives i rector de la UA, Manuel Palomar i el vicepresident I, Joan Viñas. Prèviament a la reunió, l’alcalde de la localitat, Rafael Briet, ha acompanyat els assistents en una visita guiada pel Palau.