Més de 12.000 llibres a la llibreria universitària e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/11/2013.- El fons bibliogràfic de la llibreria electrònica universitària e-BUC inclou ja més de 12.000 publicacions. El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement. Entre les darreres novetats publicades, destaquem:

– Escriptura creativa. Recursos i estratègiesde l’autor Victor Sunyol (Eumo Editorial SAU)
L’obra aplega estratègies per generar idees i adquirir seguretat i agilitat en l’escriptura. La publicació s’adreça tant a professors i alumnes de tots els nivells educatius, com a persones que vulguen introduir-se en la pràctica de l’escriptura.

– Derelictes, de l’autor David Figueres (Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona)
Obra guanyadora del XVIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2013, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. El diccionari defineix un derelicte com una nau abandonada que sura a flor d’aigua. Un buc que ni pot enfonsar-se ni pot avançar. Els poemes que formen Derelictes són el resultat d’una d’aquestes aturades forçoses que la vida ens imposa.

– La reputación de marca. 100 ejemplos de construcción, destrucción y reconstrucciónde l’autor Carlos Pursals Puig. (Editorial UOC, S.L.)
Les marques estan obligades cada dia més, a diferenciar-se i representar els valors que més coincideixen amb les expectatives dels seus grups d’interès. Aquesta publicació aplega 100 reflexions basades en casos reals sobre la forma en què les marques i els seus directius afronten la construcció de la reputació, així com enfrontar-se a situacions de crisi reputacional.