Més de 70 cursos per als propers mesos a la Guia de cursos de llengua

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14.11.2013.- La Guia de cursos de llengua de la Xarxa Vives ofereix per als propers mesos, 73 cursos de 6 llengües per a millorar la capacitació lingüística d’estudiantat, personal universitari i professionals dels territoris de parla catalana. En el marc de l’àrea de Formació del portal corporatiu de la Xarxa, que compta també amb les guies de graus i postgraus i dels cursos d’estiu, el recull de cursos de llengua facilita la navegació per tal que l’usuari accedisca a totes les possibilitats formatives en aquest àmbit en el si de les universitats de la regió Vives. La guia de cursos de llengua va presentar-se el passat mes de maig i ja ha esdevingut un dels serveis de la Xarxa amb més atractiu per al públic.

Actualment la Guia de cursos de llengua inclou un recull de 73 cursos de català, anglès, espanyol, francés, alemany i italià. Els cursos s’imparteixen en modalitat presencial i a distància i comprenen diferents nivells, des del nivell iniciació fins a cursos de nivell avançat. Tots els cursos de la Guia són impartits pels Serveis de Llengües de les Universitats de la regió Vives i molts d’ells compten amb reconeixement acadèmic.