Constituït el grup de treball d’Igualtat de Gènere de la Xarxa Vives

Alacant, Barcelona, Palma.- 03/12/2013.- La seu de la Universitat d’Alacant (UA) a La Nucia (Marina Baixa) va acollir ahir dilluns la reunió de constitució del grup de treball d’Igualtat de Gènere de la Xarxa Vives, que ve a sumar-se a l’estructura de comissions i grups de treball de l’associació. A la reunió s’han tractat les línies estratègiques del grup i s’ha traçat el pla de treball per als propers anys.

Els membres del grup de treball van rebre la visita de Maria Lloret, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de La Nucia, així com de les regidores Esperanza Soria -Serveis Socials- i Vanessa Geijo -Ocupació, Comerç i Indústria. Així mateix, Carles Cortés, membre de la Comissió Permanent de la Xarxa i vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA va participar en un acte de cloenda de la reunió, juntament amb Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA.