L’equip de la Facultat d’Empresa i Comunicació guanya la lliga interna de debat de la UVic

Vic, Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/12/2013.- L’equip de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, format per Jordi Domènech (Publicitat i Relacions Públiques-PiRP), Blanca Miguel Casanovas (PiRP), Clàudia Cots (PiRP), Òscar Martín (Administraciói Direcció d’Empreses-ADE), David Contreras (ADE), Ada Sanuy (Periodisme-PER), Gemma Martínez (PER) i Iris Estrada (PER) han guanyat la lliga de debat interna de la UVic, en una final molt disputada contra l’equip de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar. Aquest equip, que ha estat tutoritzat pel professor Miquel Genís, anirà a la Lliga de Debat Universitari de la XVU però restarà obert a incorporar altres estudiants que durant la lliga hagen excel·lit.

La desena edició de la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives tindrà lloc del 31 de març al 4 d’abril de 2014 a la Universitat de Girona. Té com a objectiu fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en els quals s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat. El jurat valora capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció tant semàntica com formal.

La Xarxa Vives d’Universitats organitza des de l’any 2005 aquesta competició, en la qual durant una setmana diferents equips d’estudiants universitaris debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Els equips representen la seua universitat i han d’estar formats per un màxim de 5 persones –dos oradors, dos documentalistes, i un reserva– a més d’un capità.