Poblet, escenari d’un taller sobre la comunicació dels serveis lingüístics universitaris

Castelló, Barcelona, Palma.- 19/02/2014.- Les tendències de la comunicació, les expectatives sobre les universitats, les relacions dels serveis lingüístics en l’entorn universitari, l’atracció de recursos i la marca universitària són alguns dels eixos del taller universitari Repensant la comunicació dels serveis lingüístics universitaris en un entorn canviant (vegeu el programa), que tindrà lloc al Monestir de Poblet entre els dies 20, 21 i 22 de febrer en el marc del Fòrum Vives.

El taller es configura com una trobada professional per conèixer un nou enfocament comunicatiu i noves idees aplicables, a més de per reballar en xarxa amb altres professionals de la comunicació. Conduït per Pau Canaleta, el taller vol qüestionar i trencar vells esquemes, així com mirar d’una manera diferent la comunicació dels serveis lingüístics.