Guardamar del Segura acull un Fòrum Vives sobre gestió esportiva universitària a la Xarxa Vives

Alacant, Barcelona, Palma.- 05/03/2014.- Guardamar del Segura acull avui, a les 17 hores, una jornada sobre gestió esportiva universitària a la Xarxa Vives, en el marc de les activitats del Fòrum Vives de la Xarxa Vives d’Universitats.

L’acte reunirà als responsables de gestió esportiva de les universitats de la regió Vives per analitzar les línies d’actuació futures en els àmbits de competició, formació i investigació. Els assistents valoraran la participació  i els objectius del I Campionat universitari de carreres d’orientació que comença avui fins divendres 7 de març a Dunes de la Marina, Elx.

D’altra banda, es debatrà la realització d’activitats paral·leles com ara visites culturals, premis i concursos, i s’analitzarà la implantació de programes que fomenten els valors del joc net, la cooperació i la igualtat.

Per tal de donar continuïtat al treball en xarxa en matèria de gestió esportiva, en el marc de la jornada es constituirà el grup de treball de Gestió esportiva que s’incorpora a l’estructura organitzativa de la Xarxa Vives d’Universitats.