Més de 1.600 visites en línia a la guia «Criteris lingüístics per a textos corporatius de difusió general»

València, Palma, Barcelona.- 09/04/2014.- La guia Criteris lingüístics per a textos corporatius de difusió general ha registrat ja més de 1.600 visites a la seua versió en línia a la plataforma Issuu, situant-se entre les publicacions de la Xarxa que han despertat major interès en els darrers mesos.

La Xarxa Vives presentarà a la Universitat de València el proper 30 d’abril la versió en paper d’aquesta publicació, elaborada en el marc del Pla de Política Lingüística de la institució, que agrupa 21 universitats dels territoris de parla catalana. L’obra és fruit de la demanda de diferents institucions i empreses a la Xarxa Vives i cercar els mínims comuns al domini lingüístic per a aconseguir un model de llengua neutre que permeta, en determinats casos, una única versió lingüística i facilite el treball de les empreses i la comunicació a tots els usuaris vinguen d’on vinguen i tinguen el nivell de coneixements lingüístics que tinguen. La iniciativa respon a una necessitat de les empreses que duen a terme la seua activitat en diferents territoris de la nostra àrea idiomàtic i, de fet, ja hi ha empreses que han adoptat la guia en la seva activitat, com ara Baleària.

L’obra va ser presentada el 23 de gener passat a la Universitat d’Alacant i el 13 de març a la Universitat de les Illes Balears.