Vic acollirà el II Congrés Internacional Geografies Literàries

Vic, Castelló de la Plana, Palma.- 17/04/2014.- La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya acull del 24 al 26 d’abril el II Congrés Internacional Geografies Literàries, on s’analitzaran les possibilitats de comunicació i del patrimoni literari i cultural vinculat amb el territori. El congrés forma part del programa d’activitats del XX aniversari de la Xarxa Vives.

Les tres grans línies temàtiques que estructuren el congrés són:

Marques territorials i promoció patrimonial i turística. Desenvolupament d’unitats territorials; marques literàries i transversalitat; informació turística i marques; estructura i organització de marques; empreses i promoció de marques; etc.

Universos literaris. La literatura i la vertebració del territori; universos literaris d’autors consolidats; projectes de vertebració literària i cultural del territori; localització d’universos literaris arreu dels Països Catalans i al món; etc.

Propostes i experiències didàctiques. Disseny i desplegament de seqüències didàctiques a partir rutes literàries i sortides escolars relacionades amb el territori, per a qualsevol nivell educatiu.

Vegeu el programa complet.