Carme Sanmartí

cometes1

La Xarxa Vives és un excel·lent lloc de trobada i de intercanvi d’experiències de les universitats que la integren. El fet que l’element comú entre totes elles sigui la llengua catalana fa que els projectes que s’emprenen siguin engrescadors, d’una gran riquesa i interès.

La Xarxa articula el món universitari de tot el territori de parla catalana, que és el seu objectiu primer. Ara bé, la interacció entre les 21 universitats de la Xarxa s’ha desenvolupat amb el pas del temps i en els darrers anys les universitats de la Xarxa comparteixen i debaten altres temes que són d’interès comú. Al meu entendre, aquesta ampliació d’accions i projectes ha donat encara més sentit a la Xarxa, ja que facilita les possibilitats de contactes entre un nombre molt destacat d’universitats de quatre estats diferents.

La meva experiència ha estat molt positiva. La Xarxa Vives m’ha permès conèixer els representats de les altres universitats amb qui he compartit experiències, els he consultat aspectes que m’interessava aprofundir i he passat estones agradables comentant temes de cultura i d’universitat. Les reunions es convoquen en universitats de tot el territori, sempre es desenvolupen en un ambient de treball cordial, col·laboratiu, positiu.

cometes2

 

cometesbuides Més #ExperiènciesVives