Josep Forcadell

cometes1

La Xarxa representa la millor oportunitat per a ser útils a les societats dels països de llengua catalana.

La utilitat de la Xarxa avui és reforçar les aliances generals i sectorials al si de la Xarxa i amb altres institucions i universitats, a més de compartir l’aprenentatge del bon govern per a poder oferir un bon servei públic a les nostres societats.

A pesar de tots els esforços i complicitats, l’experiència ha sigut desigual. La Biblioteca Vives no s’ha consolidat com una via d’accés als fons i a les publicacions històriques digitalitzades de totes les universitats de la Xarxa. En canvi, la Comissió de Llengua ha enriquit la Xarxa amb el treball constant i generós de la majoria de les universitats. Per a la Universitat d’Alacant, en alguns camps, ha sigut una gran oportunitat per a eixir d’un entorn massa tancat.

cometes2

 

cometesbuides Més #ExperiènciesVives