Moments clau de la història, a la Guia de cursos d’estiu

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 21/05/2014.-  L’Aula Interuniversitària de Matadepera presenta el curs El camí cap a 1714. Dels Trastàmeres als Borbons, passant pels Austries. Del 30 de juny al 8 de juliol i al llarg de 30 hores, el curs farà un recorregut històric per segles de dinastíes monàrquiques regnants a Catalunya.

De forma transversal s’abordaran altres temes, que en alguns casos apareixeran de manera reiterada, com per exemple les institucions de la monarquia (la cort, la institució virregnal) i les institucions regnícoles (les corts, la Diputació del General). El curs analitzarà també un dels grans problemes de la Catalunya moderna: el bandolerisme.

No oblides que a la Guia de cursos d’estiu podràs trobar més de 600 cursos que t’ofereixen les universitats de la regió Vives. A més, des de fa 18 anys, la Xarxa t’ofereix la possibilitat de gaudir dels ajuts DRAC Estiu, dotacions econòmiques que t’ajudaran a correr amb les despeses de matrícula, estada i desplaçament.

Tobra el teu curs avui mateix amb l’eina de cerca i gaudeix d’un estiu Vives!