L’art de l’enologia a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/06/2014.- Vols aprendre més sobre el caldo dels Déus? Sentir-te com els mateixos Bacus o Dionís? Aquest estiu, les universitats de la Xarxa Vives t’apropen a una de les més antigues tradicions de les nostres terres: el vi.

Des de Catalunya del Nord fins Alacant, el cultiu del vi és una pràctica ancestral. La regió Vives compta amb una tradició vinícola molt important, estant alguns dels seus vins molt valorats per la seua qualitat. Amb la intenció de fomentar aquesta pràctica, la Guia de cursos d’estiu t’ofereix nombroses opcions de formació que et permetran conèixer la terra i els seus fruits, combinant una passió vigent des de fa segles amb les darreres tecnologies disponibles.

· La logística del vi – Barcelona
· Enoturisme i vinicultura, maridatge d’oportunitats – Vilafamès
· La vinya i el vi a Catalunya: història, economia i empresa – Barcelona
· Turisme del vi: una volta al món – A distància
· L’art d’un bon vi – Vilafranca del Penedès
· L’art de degustar un vi. Tast i anàlisi sensorial – A distància

Aquests són alguns dels més de 600 cursos que enguany t’ofereix la Guia de cursos d’estiu, no dubtes en fer servir el cercador per passar un estiu aprenent i gaudint de la terra.