Una proposta per a integrar les TIC a les aules, a la Guia de cursos d’Estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/06/2014.- La Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei et proposa el curs Disseny i elaboració de webquest: una proposta per integrar les TIC a l’aula, un curs que planteja la revisió pràctica i l’aplicació didàctica d’una de les metodologies que més èxit tenen entre els docents a l’hora d’integrar les TIC en els processos d’ensenyament i aprenentatge.

Els participants podran analitzar i aprendre com es dissenya i elabora una webquest utilitzant a la vegada diferents tipus d’eines, especialment les 2.0., que donen moltes possibilitats d’aplicació i d’aprenentatge.

Aquest és un dels més de 600 cursos que t’ofereixen aquest estiu les universitats de la Xarxa Vives, fes servir el nostre cercador i informa’t! Més de vuitanta localitats de la regió Vives t’esperen!