La força de la paraula, a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/06/2014.- L’oratòria. Un dels valors més importants per al professional excel·lent dels nostres temps. Des de l’antiguitat, els bons oradors eren ciutadans respectats, líders de masses i professionals d’èxit.

Basant-se en aquest pas cap a l’excel·lència formativa que en suposa la formació en oratòria i lideratge, les universitats de la Xarxa Vives t’ofereixen aquest estiu un gran nombre de cursos dedicats a cultivar aquests aspectes. Aquests en són alguns:

· Parlar bé en públic – Tarragona
· Argumentació formal i comunicació oral – Cerdanyola del Vallès
· La màgia de les paraules: una guia per a la correcta escriptura diària – Puigcerdà
· Visual think para el éxito – Ibi
· Guia per a actuar davant d’un públic – Girona
· Estrategias para el desarrollo de las competencias profesionales: bienestar emocional, coaching, corporalidad, comunicación y liderazgo – Sant Vicent del Raspeig
· Marca personal – Claus per a desenvolupar la teva identitat digital – A distància
· Hablar para convencer: active training en comunicación – Monòver
· Coaching político & liderazgo – Elx
· Un, dos, tres… Acció! Fes el teu videocurrículum – Barcelona

Aquests són alguns dels més de 600 cursos que s’inclouen enguany en la Guia de cursos d’estiu, distribuïts arreu de més de 80 localitats a la regió Vives. Pots fer servir el cercador per a trobar el curs perfecte per a tu i gaudir d’un estiu Vives!