Emprenedoria social a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 21/07/2014.- Les empreses responsables i socialment útils per a la societat són la gran aposta de futur actual, la responsabilitat social corporativa i l’ètica de les empreses són temes cada vegada més valorats per les corporacions a nivell mundial.

Amb l’objectiu de potenciar aquests valors, les universitats de la Xarxa Vives t’ofereixen a la Guia de cursos d’estiu l’oportunitat d’aprofundir en aquestos conceptes claus per a l’evolució del mercat laboral.

Aquests són dos dels cursos esmenats que tindran lloc a la ciutat de Gandia:

· Emprenedoria Social i Banca ètica. Alternatives socialment responsables davant la crisi econòmica

· Emprenedoria social sostenible: economia social + idea innovadora + crowdfunding

A banda, les univeritats de la Xarxa han programat més de 620 cursos d’estiu a nombroses localitats de la regió Vives. Podràs trobar tota la informació al nostre cercador.