La Guia de cursos d’estiu t’apropa a les arts del segle XXI

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/08/2014.- La Universitat d’Andorra t’ofereix aquest estiu un curs que aprofundirà en les arts més destacables del segle XXI. El curs, que portarà per títol Les arts del segle XXI: camins i reptes analitzarà les arts des d’una perspectiva pluridisciplinar i internacional, definint la seua aportació a la filosofia i la pedagogia. Es compararan llenguatges creatius entre cinema i literatura.

Al seu torn, també s’evocarà la dansa com a fet cultural significatiu de cada societat, i el teatre com a experiència presencial excepcional.

No oblides que les universitats de la Xarxa Vives t’ofereixen més de 600 cursos aquest estiu que podràs consultar a la nostra Guia i fent servir el nostre cercador!