XX aniversari: el cicle de conferències «Clàssics a la Nau» començarà el 25 de setembre

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 08/07/2014.- El programa commemoratiu del XX aniversari de la Xarxa Vives creix amb noves activitats per als darrers mesos de l’any a la Universitat de València. Entre elles, destaquem avui, el cicle de conferències Clàssics a la Nau, que es realitza sota l’organització del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la UV.

El cicle Clàssics a la Nau arrencarà el 25 de setembre amb la conferència de Francisco Gimeno titolada Els manuscrits de la UV. Un tresor artístic i cultural de valor incalculable. Entre altres conferències, Antoni Ferrando (AVL, UV) parlarà l’11 de desembre sobre El primer llibre imprès a València: Les Trobes en lahors de la Verge Maria i el seu context. El cicle s’estendrà al llarg de tot l’any 2015 i el 28 de gener de 2016 es tancarà amb la conferència Sant Vicent Ferrer: un document excepcional sobre el Compromís de Casp.