Seleccionats els participants al V curs de didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/09/2014.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc del 17 al 19 d’octubre de 2014, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vinaròs i MorellaLa qualitat d’aquesta proposta de formació ha estat avalada per la demanda al llarg de cada edició. Enguany s’han rebut 128 sol·licituds d’inscripció per a 40 places ofertes.

El procés de selecció de sol·licituds ja ha finalitzat i els resultats es poden consultar en línia.

La selecció dels participants s’ha realitzat per ordre d’arribada de les sol·licituds d’inscripció, tenint en compte la preferència per persones llicenciades i graduades en Filologia catalana o altres filologies, Traducció i Humanitats o bé que n’estiguen cursant el darrer any; pels candidats que estan en possessió d’algun certificat de llengua catalana equivalent al nivell C2, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües i per les persones sense experiència ni formació en l’àmbit de didàctica de la llengua i que no hagen participat en edicions anteriors. També s’han valorat els motius pels quals les persones interessades hi sol·liciten la participació.