Pau Alabajos participa al curs intensiu de català per a estudiants internacionals a la Universitat de València

alabajos_uv_entrada

València, Barcelona, Palma.- 24/09/2014.-
Les universitats de València (UV), Barcelona (UB) i Illes Balears (UIB) van acollir durant les primeres setmanes de setembre 3 cursos intensius de català per a estudiants internacionals, adreçats a alumnes que fan estades a les universitats el nou curs 2014-2015.

Amb una durada de 10 dies, aquests cursos gratuïts –matrícula i allotjament– han inclòs diverses activitats culturals. En el cas de la UV, per exemple, una de les jornades es va dedicar a la música. A banda de treballar la llengua amb cançons a l’aula , els alumnes van rebre el regal d’un CD signat i dedicat pel cantautor valencià Pau Alabajos, qui va compartir amb ells una estona de música.