Presentació de l’associació Amics de Lluís Vives a la UV

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-29.10.2014.- La Universitat de València presenta avui 29 d’octubre,  l’associació Amics de Lluís Vives en el marc de les activitats del XX aniversari de la Xarxa Vives d’Universitats. L’acte de presentació de l’Associació tindrà lloc de 19 a 21 h a La Nau, Centre Cultural i comptarà amb la conferència «Tradició i reforma. Les concepcions sòcio-polítiques de Joan Lluís Vives»

Pel que fa a la conferència, anirà a càrrec de Karl Kohut, catedràtic emèrit de la Universitat Catòlica d’Eichstätt-Ingolstadt. També hi participaran Marco Antonio Coronel Ramos, professor titular de Filologia Clàssica de la UV i Francesc Jesús Hernández i Dobón, professor titular de Sociologia de la UV. El moderador serà Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

L’entrada es lliure fins a cobrir l’aforament de la sala.