Morella acull la V Trobada de representants de l’estudiantat de la regió Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14/11/2014.- L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha inaugurat aquesta vesprada la V Trobada de representants dels estudiants i les estudiantes de la Xarxa Vives d’Universitats, que té lloc a Morella des d’avui i fins diumenge, 16 de novembre. Aquesta trobada, que es realitza en el marc del Fòrum Vives, reuneix representants d’òrgans d’estudiants de les universitats dels territoris de parla catalana.

En l’acte inaugural, Ripollés ha donat la benvinguda als participants i ha destacat la importància de la vertebració del territori. En aquest sentit, l’alcalde de Morella ha posat l’accent en «el paper clau de la Xarxa Vives, que cal posar més en valor per la seua força per a la col·laboració interinstitucional i interdisciplinar. Al seu torn, Ignasi Casadesús ha recordat les experiències d’anteriors trobades d’estudiants de la regió Vives, des de la primera trobada de 1998 i ha animat als participants «perquè l’intercanvi resulti profitós per a tots».

En les sessions de treball es tractaran temes com els models de representació i participació estudiantil a les universitats, les eleccions estudiantils i es posaran en comú les activitats i modus d’organització dels consells d’estudiants i associacions universitàries. Així mateix, també hi haurà tallers, xerrades i fins i tot una gimcana cultural per equips (vegeu el programa complet).