Raül Garrigasait, guanyador del V Premi Cum Laude

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 13/01/2015.- El Paranimf de la Universitat de Barcelona acollirà el proper 20 de gener l’acte de lliurament de la cinquena edició del premi Cum Laude, que convoca a l’Institut Món Juïc amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats. La tesi triada pel jurat com a guanyadora ha estat L’hàbit de la dificultat. Wilhelm von Humboldt i Carles Riba davant l’Agamèmnon d’Èsquil, de Raül Garrigasait, de la UB.

L’acte comptarà entre altres, amb la participació de Dídac Ramírez, rector de la universitat amfitriona; Joan Viñas, vicepresident I de la Xarxa Vives d’Universitats, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, i Tessa Calders, presidenta de l’Institut Món Juïc, a més del director de la tesi guanyadora, Ernest Marcos, professor del Departament de Filologia Grega de la UB.

Aquesta edició del premi han participat 19 candidats procedents de 7 universitats de la regió Vives, que han optat a un premi de 6.000€. A banda d’aquesta recompensa econòmica, la persona guanyadora gaudirà de la publicació i difusió de la seva obra.

La convocatòria del premi Cum Laude busca recompensar l’excel·lència adadèmica i l’ús de la llengua catalana i s’adreça als treballs redactats en català que hagen obtingut el qualificatiu de Cum Laude.