Font-romeu acollirà el II Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives

Perpinyà, Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14/01/2014.- La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitza el II Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a Font-romeu (Alta Cerdanya) els dies 9 i 10 d’abril de 2015, en el marc de l’actuació conjunta de les universitats dels territoris de parla catalana en l’àmbit esportiu. Una part molt significativa dels esportistes millor classificats en competicions internacionals d’aquesta modalitat esportiva estudien a la regió universitària Vives, i per aquest motiu es promou un campionat que fomente els hàbits i els valors inherents a aquest esport.

Enguany el campionat incorporarà, a més de les modalitats de llarga i mitja distància per a equips vinculats als serveis esportius de les universitats, una categoria específica «popular» i oberta per tota aquella persona que, aprofitant el marc, vulga iniciar-se en aquest esport.

Les persones interessades poden inscriure’s en aquest enllaç. (Vegeu el programa de l’activitat)

L’any passat es va realitzar el el I Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, que va tenir lloc a Guardamar del Segura (Baix Segura) del 5 al 7 de març de 2014, en el marc de les activitats del vintè aniversari de l’associació.