Ets doctorant, investigador o professor en l’àmbit de la Comunicació? Presenta’t al VIII premi de Premsa Comarcal

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 23/01/2015.- L’Associació Catalana Premsa Comarcal (ACPC) convoca la vuitena edició del premi anual de recerca dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit de la regió Vives, destinada a abordar qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús d’Internet com a prioritat, però oberta també al periodisme de proximitat en general (vegeu la convocatòria). El Premi de recerca universitària Premsa Comarcal es convoca amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i sota el patrocini de La Caixa.

La recerca triada obtindrà un finançament de 3.000 euros, quantitat ampliable si així ho decideix el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora. El període per presentar els projectes de recerca finalitzarà el 20 d’abril de 2015.